Fagbrev i salgsfaget FOR PRAKSISKANDIDATER

FAGBREV innen salg og service VG3

Ønsker du deg en utdannelse over et år, samtidig som du jobber? Ønsker du en formell kvalifikasjon som kan øke din kompetanse og inntekt?

Vi tilbyr et nettbasert kurs, med samlinger en gang i måneden, som gjør at du kan jobbe ved siden av og oppnå fagbrev etter ett år. Dette er et offentlig godkjent fagbrev som vil gi lønnsrettigheter etter tariff. 

Vi tilbyr opplæring for praksiskandidater. Praksiskandidater må ha 5 års arbeidserfaring fra relevant arbeide før de går opp til fagbrev eksamen/prøve. Praksiskandidater må sjekke at de har nok erfaring(se her)før de melder seg opp til privatist eksamen og fagprøven.

Vi følger:

Læreplan i vg3 salgsfaget (SLG03-01) | udir.no

Kostnader

Nettstudiene koster pris: 16 000

 

Du blir enig med FagSenteret om hele beløpet betales med en gang eller gjennom flere delbetalinger. Kostnaden kan også deles over betalingsordning som utgjør 1000 kr per mnd.

Hvordan du betaler for utdanningen er opp til deg. FagSenteret har en avtale med DNB Nor om en studielånsordning dersom det er av interesse. LO støtter også fagbrev med 10 500 kr for de som er eller blir tilknyttet dem. 

Studiet er godkjent hos Statens lånekasse slik at man kan søke lån og stipend. Se mer her.

FAGBREV innen salg og service VG3
Det er 14 dager angrerett ved påmelding på studiet. Etter 14 dager er det bindende påmelding.
Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt oss

Hvis du ikke har mottatt svar på søknaden innen tre virkedager eller får feilmelding, så gjerne en mail til elev@fagsenteret.com.