med lidenskap for

undervisning

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret baserer sin undervisning på nettstudie, slik at du kan studere ved siden av jobb.

FagSenteret er et kursetablissement med hovedbase på Gran, ca 50 minutter fra Oslo og 40 minutter fra Hønefoss og Gardermoen.

Utdanning tilpasset ditt behov

FagSenteret har godt kvalifiserte lærere tilknyttet de ulike kursene. Disse er lektorer, foredragsholdere fra næringslivet og/eller er valgt på grunn av deres egenskaper som foreleser. FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelsen etter kundens behov, for eksempel for dyrlegesekretærer (veterinærassistent), butikkleder og salgsfaget. Skolen tilbyr kurs for både bedrifter og privatpersoner.

FagSenteret vil gi de beste forutsetninger for at kursdeltakerne skal ha en interessant og motiverende opplevelse. Nøkkelord for FagSenteret er inspirasjon, delaktighet, nytenkning og individuell tilpasning.

Nettstudie ved FagSenteret

Butikkleder-utdanningen ved FagSenteret passer fint for deg som for eksempel jobber i butikk og ønsker å stige i gradene eller trenger et fagbrev.

Jobber du i dag med dyr, og ønsker en høyere stilling hvor du fortsatt får jobbe med det du liker, kan du også ta sekretærutdanningen.

Fjernundervisning og nettstudier krever ofte god motivasjon, spesielt om du gjør det ved siden av annet arbeid. FagSenteret har god erfaring med fjernundervisning og nettstudier – og vil gi deg den oppfølgingen du trenger!

Våre
studier
Utdanning tilpasset ditt behov

VÅRE STUDIER

Våre lærere
Lektor og daglig leder

Tine Skiaker

Lektor i markedsføring og økonomi.
Pedag og utdanningsansvarlig.

Jobbet med dyrlegesekretærutdannelsen i 14 år og dyrlegeassistentstudiet i 2

Kom i kontakt med meg

Tine Skiaker, lektor og daglig leder

Foreleser innen økonomi

Mette Karlsrud

Lektor innen økonomi og juss fra Høyskolen i Buskerud.

Foreleser i veterinærfag

May Linn Buberg

Veterinær utdannet. Doktorgrad arbeid.

Vi leier inn andre forelesere under studiet,
slik at vi dekker alle mål i lærerplanene og skaper variasjon i undervisnigen.