med lidenskap for

undervisning

FagSenteret

Ønsker du å ta en yrkesrettet utdanning innen salg og service? Ved FagSenteret kan du utdanne deg til blant annet butikkleder og dyrlegesekretær. FagSenteret baserer sin undervisning på nettstudie, slik at du kan studere ved siden av jobb.

FagSenteret er et kursetablissement med hovedbase på Gran, ca 50 minutter fra Oslo og 40 minutter fra Hønefoss og Gardermoen. 

Org nr: 917765677

Utdanning tilpasset ditt behov

FagSenteret har godt kvalifiserte lærere tilknyttet de ulike kursene. Disse er veterinærer, dyrepleiere, lektorer og foredragsholdere fra næringslivet og/eller er valgt på grunn av deres egenskaper som foreleser. FagSenteret er opptatt av å tilpasse utdannelsen etter kundens behov, for eksempel for klinikkassistenter, dyrlegesekretærer (veterinærassistent), klinikkledere, hundefrisører, butikkledere og salgsfaget. Skolen tilbyr kurs for både bedrifter og privatpersoner. Dette har vi gjort i mer enn 15 år.

FagSenteret vil gi de beste forutsetninger for at kursdeltakerne skal ha en interessant og motiverende opplevelse. Nøkkelord for FagSenteret er inspirasjon, delaktighet, nytenkning og individuell tilpasning.

Nettstudie ved FagSenteret

Utdanningene ved FagSenteret passer fint for deg som for eksempel jobber i et sted og ønsker å stige i gradene, få drømme jobben eller trenger et fagbrev.

Jobber du i dag med dyr, og ønsker en høyere stilling hvor du fortsatt får jobbe med det du liker, kan du også ta en av dyrefagene våre.

Det er viktig for oss at nettstudiene gir godt læringsutbytte og det er derfor viktig for oss å gi veiledning og gode forelesninger. FagSenteret har god erfaring med fjernundervisning og nettstudier – og vil gi deg den oppfølgingen du trenger!

Våre lærere
Dyrepleier

Tiger Lill Svarholt

Dyrepleier fra Hansenberg 2008 – 2011

Arbeidet i dyreklinikk i 12 år. Er fagansvarlig ved Fagsenteret

Kom i kontakt med meg

Lektor og daglig leder

Tine Skiaker

Lektor i markedsføring og økonomi.
Pedagog og utdanningsansvarlig.

Jobbet med dyrlegesekretærutdannelsen og dyrlegeassistentstudiet i 15 år

Kom i kontakt med meg

Tine Skiaker, lektor og daglig leder

Foreleser innen økonomi

Mette Karlsrud

Lektor innen økonomi og juss fra Høyskolen i Buskerud.

Foreleser i veterinærfag

May Linn Buberg

Veterinær utdannet. Doktorgrad arbeid.

Vi leier inn andre forelesere under studiet,
slik at vi dekker alle mål i lærerplanene og skaper variasjon i undervisnigen.